חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

שתפו עם חברים:

מסעדה אלוני בר
ראש העין

מרכז שפיר בראש העין, הוא מרכז קניות ובילוי הצמוד לשכונת מגורים חדשה. בין מקומות האוכל תמצאו את אלוני בר, מעין פאב קטן הפתוח כל ערב בכל ימות השבוע, דבר שהוא נדיר ומבורך, בראש העין.

היות וחפצנו בבילוי לא יקר ולא מחייב במיוחד דגמנו את המקום, פעם באמצע השבוע ופעם בששי.

הזמנת מקום

בפעם הראשונה, אמצע שבוע, הימרנו והגענו ללא הזמנה מראש. היה די מלא.

ליום ששי כבר הזמנו מקום באמצעות אפליקציית אונטופו. היות ובאנו עם כלב ביקשתי לוודא שיתנו לנו שולחן בחוץ אז גם ניסיתי להשיג מישהו בטלפון ולאחר מכן השארתי הודעה בווטצאפ.

כשהגענו, בעל הבית שמח לראותנו פעם שניה באותו שבוע, אבל (לאחר ששאלתי) מסתבר שהוא כלל לא בדק ולא ראה שיש לו הזמנת מקום דרך אונטופו. מזל שההזמנה הייתה לשעה מוקדמת אז נמצא לנו שולחן.

על המקום

 

מקום קטן עם מרפסת קטנה ובה כ-8 שולחנות ושם יושבים. פנים הפאב קטן וללא מיזוג.

תפריט השתיה

התפריט לא רע בכלל וכולל יותר מ- 10 סוגי בירה, לא מהמותגים המובילים אבל לפי הגדרת הטעם תוכלו לקבל את הבירה בסגנון המתאים לכם.

יש גם יין בכוסות ואלכוהול חריף (וויסקי, אניס, ג'ין, טקילה וכו') וקןקטיילים)

תפריט האוכל

מנת נקניקיות הכוללת 2 נקניקיות, עגל עסיסית או ברדוורסט (עם גבינה בפנים) 59 ₪,

פיצה מרגריטה 39 ₪ או פטריות/יוונית 47 ₪.

נאצ'וס 37 ₪

אבטיח עם בולגרית 39 ₪.

חווית הבילוי

כאמור, יושבים בחוץ ללא מזגן, ימי אוגוסט החמים ועדין מצליחים להרגיש זרימת אויר קריר לעיתים.

בפעם הראשונה רצינו לדגום יותר מהמבחר אז הזמנו:

כוס גוורצ' וכוס פינו גריג'ו – 34 ₪ כל כוס

היין נחמד, קר, אבל בכמות המתאימה למחיר הנמוך, גם הוא

פיצה יוונית – 46 ₪.

פיצה לא גדולה אבל מספיקה לזוג ואולי ליותר. הבצק קריספי אבל כמות הגבינה מועטה ומשאירה "חורי בצק".

חצי אדלוויס – 33 ₪.

צ'ייסר טקילה – 10 ₪.

אחרי שקיבלנו את הבירה שאלה אותנו המלצרית בנחמדות, האם בא לנו איזה צייסר. רק בחשבון ראינו שחויבנו ב- 10 ₪.

מיקס נקניקיות – 59 ₪.

המנה המבוקשת ביותר בתפריט. הנקניקיות גדולות וטעימות מאד.  גם הצ'יפס המוגש כאן, ללא תוספת מחיר, פריך וטעים.

את החרדל לא אהבנו, כמו כן לא אהבתי את השיטה "הנחמדה" של שילוב הקטשופ והמיונז בצלוחית קטנטנה אחת. גם הכרוב החמוץ היה מדגמי לגמרי.

על השרות

בעל הבית ומלצרית אחת נוספת עובדים במהלך המשמרת. אין ספק שהעבודה קשה והם עסוקים ללא הרף.

המלצרית נותנת תשומת לב לכל שולחן בכל הזמנה.
היות והבירות כאן אינן שגרתיות, תהליך ההזמנה ארוך מהרגיל, מה שמקטין את תשומת הלב ומהירות התגובה ללקוחות.

באחת הפעמים המלצרית הפילה את תכולת צלוחית הקטשופ/מיונז על השולחן. ציפיתי שהמלצרית תביא סמרטוט לח ותנקה את השולחן,
אבל – לא. היא הביאה לנו מפיות נוספות והשאירה בידינו את מלאכת הניקוי/מריחה.

לסיכום

נראה שהמקום רוצה לתת אוכל טוב במחיר לא גבוה ולכן מנסה לחסוך ומתבסס על מותגי בירה לא הכי מפורסמים, כמויות יין לא גדולות ומעט תוספות. (אני הייתי מעדיף בקבוקי קטשופ ומיונז וכן יותר כרוב חמוץ – בסיסי עם נקניקיות).

השרות טעון שיפור, בעיקר בשעות הלחץ.

האוכל טעים אך המגוון מאד מצומצם. עדיף לקחת ולאכול בבית.

 

לאתר המסעדה: לחץ כאו

להזמנת מקום באמצעות ontopo : לחץ כאן

 

08/2023

יצחק (צחי) ספיר

שמי צחי, אני בשלב השלישי והמעניין בחיי הבוגרים ולמרות שהוכרזתי "זקן רישמית", אני צעיר ברוחי (60+ זה ה-40 החדש) וסוף סוף אדון לעצמי.
אני מרגיש לגמרי בגיל הנכון לחוות (כמעט) את כל מה שלעולם יש להציע ובתנאי שלא אצטרך להתאמץ יותר מדי. לכן לא תמצאו אצלי המלצות למיטיבי לכת אבל בהחלט תוכלו למצוא המלצות למיטיבי לסת והנאות החיים.

למידע נוסף»

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *