חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

שתפו עם חברים:

מסעדה קלאטה 15
הרצליה

הרבה זמן שמנו עין על המסעדה. עיינו בתפריט שנראה מבטיח, אבל קצת יקר. אז החלטנו לפני שמזמינים את כל המשפחה לבוא בזוג לסיור מקדים.

על המקום

הזמנה קלה ומהירה מאד ונמצא לנו מקום, אפילו בשבת הצהריים, נכון רק במרפסת אבל היא סגורה וממוזגת והאוכל הוא העיקר.

המסעדה נמצא בהרצליה פיתוח, מדינת היהודים 89 ברחבה גדולה של בנין משרדים.

התמונה מגוגל מפס

בצמוד למסעדה חניון גדול, שבשבת החנייה בו חינם.

התישבנו במרפסת

הצצנו פנימה. בר גדול והרבה מקומות ישיבה.

השולחן שלנו מרווח ונח. מעיינים בתפריטים. תפריט גדול

יין

תפריט יין גדול, מעט כוסות והרבה בקבוקים במחירים גבוהים. נכון שהיין מיקבים מאד איכותיים אבל היין האדום הזול ביותר מתחיל ב- 235 ₪. והלבן ב- 170

בחרנו כוס רוסאן של פלדשטיין (56 ₪)

אוכל

ראשונות

מלנזנה אה-לה פרמז'נה (57 ₪) חציל אפוי, רוטב עגבניות, מוצרלה ופרמז'ן.

בפוזיטנו אכלנו לראשונה את המנה, בדיוק כפי שהיא צריכה להיות, מעט רוטב והרבה טעם. כאן היו כל המרכיבים, הרבה רוטב ופחות טעם.

ויטלו טונטו (78 ₪) פרוסות עגל דקיקות ברוטב טונה קרמי וצלפים.

מנה שאהבנו. נהניתי מכל ביס שלה. צלחת גדולה עם פרוסות של עגל בדיוק בעובי הנכון. היה להם את הטעם של עצמן. רוטב הטונה והצלפים, למרות שאני לא מכיר את הקומבינציה הזו, הייתה מעולה. איך אומרים ללקלק את האצבעות.

פיצה

פיצה מדיטרניה (89 ₪) עם גבינת עיזים, עגבניות מיובשות ופסטו.

איך אפשר לדגום מסעדה איטלקית בלי פיצה. הפיצה שקיבלנו הייתה בינונית בגודלה הבצק קריספי למחצה גבינת העיזים בצמצום וגם בטעם לא הרשימה. במחיר כזה היינו אמורים לקבל פיצה בגודל משפחתי.

פסטה

כאן הייתה לנו התלבטות לא קלה בין ספגטי קצ'יו פפה, ספגטי קרבונרה, ספגטי וונגולי או ריזוטו פירות ים. ולבסוף בחרנו ב…..

ספגטי קצ'יו פפה (79 ₪) עם פלפל שחור גרוס וגבינת פקורינו רומאנו.

פשוט לא הבנתי מה עושות כל כך הרבה עגבניות שלמיטב הבנתי, לא אמורות להיות במנה שאמורה לכלול רק פסטה, גבינת פקורינו ופלפל שחור.

לו לפחות היו העגבניות תורמות למנה, אבל אי אפשר לתאר את המנה אלא כסתמית.

העגבניות הפכו אותה למין מנת ילדים. הגבינה הייתה מועטה. תוספת נבזקה מעל והפלפל לא כל כך הורגש.

קינוח

אפוגטו (48 ₪)

המנה האהובה עלינו בכל מסעדה איטלקית. פשוט אספרסו וגלידת וניל.

הגלידה כאן לא הייתה מהסוג שאנחנו רגילים אליו אבל אפוגטו זה אפוגטו.

לסיכום

שילמנו 407 ₪. במחיר כזה אתה מצפה לחוויה שהיא לא רק אוכל טעים. אבל השרות גם לא היה משהו. אולי המלצרית הייתה חדשה, לא יודע. לא הכירה היטב את המנות והתקשתה להמליץ.

חבל לי שהמסעדה אינה מספקת מבחר יינות במחירים סבירים יותר.

יצאנו שבעים, אבל בהרגשה ששילמנו הרבה מדי על "עוד מסעדה איטלקית", שאינה יוצאת דופן.

ככל הנראה, נבוא פעם נוספת, בלב פתוח ונפש חפצה, וניתן למקום הזדמנות נוספת להוכיח לנו שזו מסעדה ששווה לחזור אליה.

 

לאתר המסעדה: לחץ כאו

להזמנת מקום באמצעות tabit: לחץ כאן

 

6/23

 

יצחק (צחי) ספיר

שמי צחי, אני בשלב השלישי והמעניין בחיי הבוגרים ולמרות שהוכרזתי "זקן רישמית", אני צעיר ברוחי (60+ זה ה-40 החדש) וסוף סוף אדון לעצמי.
אני מרגיש לגמרי בגיל הנכון לחוות (כמעט) את כל מה שלעולם יש להציע ובתנאי שלא אצטרך להתאמץ יותר מדי. לכן לא תמצאו אצלי המלצות למיטיבי לכת אבל בהחלט תוכלו למצוא המלצות למיטיבי לסת והנאות החיים.

למידע נוסף»

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *