חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

שתפו עם חברים:

מסעדה עברי בפארק (אריאל שרון)
תל אביב

מחלבת עברי שוכנת לה באחד יישובי השפלה ועד לא מזמן בכל ששי הייתה פותחת שעריה לחגיגה נפלאה של אוכל טוב.

חוץ מהאוכל הטוב היה בלגן לא קטן, שאני מניח שמאד הפריע לתושבים. ולכן, אנשי המחלבה עשו חסד עם כולם, ועברו למקום חדש, בו הם יכולים להגיש בכל ימי אמצע השבוע.

פארק אריאל שרון שוכן על כביש מס' 4 (גהה) לכיוון דרום, בין מחלף מסובים למחלף גנות, היכן שעד לפני שנים לא רבות היה הר הזבל "חירייה".

עיריית תל אביב שינתה את המקום ללא הכר, ורק מפעלי המחזור הנמצאים בכניסה, ומקום לחינוך ושימור סביבה, יספר לצעירים ביננו מה היה במקום הפורח הזה קודם.

על המקום

לפארק 2 כניסות. האחת על כביש 461 – דרך לוד והמרכזית לעניינינו היא דרך כביש 4.

נציין כי הכניסה והחנייה, לפחות כרגע, היא בחינם.

מיד בכניסה, פנו בחדות ימינה. עברו במחסום וסעו עם הדרך העוקפת את מפעלי המחזור בסוף הדרך מטפסת ובסופה תגיעו למגרשי החנייה שבסופי השבוע מלאה ובאמצע השבוע תוכלו למצוא מקום ללא בעיה.

פעם היה כאן רק זבל וזבל ועוד זבל

מדשאות ועצים עד לאופק. העבודה על השטחים הציבוריים עדין לא הסתיימה, אז לא להתרגש.

על עברי בפארק

"תפסו אמריקה" מבנה גדול שלפניו רחבה גדולה מלאה שולחנות וכסאות ליד ברית צמחי מים ולאחריה מדשאות. אין ספק שאנשי הפרק עשו עבודה יפה.

חווית הבילוי

המקום פתוח רק באמצע השבוע ומומלץ לוודא את שעות הפתיחה – באמצעות האתר

מתחילים לא טוב. אי אפשר להזמין מקום.

השיטה היא לעמוד בתור לקופה, תוך כדי, לעיין בתפריט, להזמין ולשלם.
אתה מקבל זמזם איתו אתה הולך ומתיישב ליש שולחן. כשההזמנה מוכנה, תקבל הודעה, תיגש ותקבל.

באמצע השבוע לא היה עומס רב אבל לא כל הקופות היו פתוחות והיה תור של כ-10 דקות – למה? בימי ששי אומרים יודעי דבר שהמקום גדוש לעייפה ויש גם בעיית תור וגם בעיית מציאת שולחן פנוי.

אבל – מזל שאפשר לקחת ולשבת בכל מקום בפרק.

מה אוכלים

התפריט נותן מגוון אפשרויות כולל פלטת גבינות, סלטים, מאפים מהטבון, שתיה חמה וקלה ואפילו יין.

אנחנו הזמנו:

קלצונה פורטובלו ובצל מקורמל (69 ₪): פטריות פורטובלו ובצל מקורמל, גבינת מוצרלה מותכת ומעל גבינת פקורינו-כמהין מגורדת.

המנה אולי לא נראית משהו אבל פצצה.

מגיעה חמה. הלחם כמו שצריך. קריספי ורך, מלוח ומתוק. נטרף כהרף עין.

סלט בוראטה (64 ₪). עלי רוקט, עגבניות שרי צבעוניות, זיתי קלמטה, בצל סגול, פסטו (ללא אגוזים), פרי העונה, שמן זית וקרם בלסמי

נתחיל מהעיצוב. המנה נראית נהדר.

הגודל מכובד. העגבניות טובות, לא מסמורטטות.

פרי העונה היו מספר ענבים קטן שמאד הוסיפו, וחבל שלא היו יותר.

מתיקות הרוטב תרמה מאד

הבוראטה חלומית. המילוי קרמי נהדר.

מה שותים

כוס יין קברנה סוביניון וכוס גוורצטרמינר של יקב תבור (35 ₪ כל אחת)

מפתיע לטובה. המחיר לא יקר, הכמות יפה מאד – מדדתי 180 מיל', והטעם נהדר עם האוכל.

קפה הפוך גדול (16 ₪). שהיה מצוין

את השתייה אפשר לקבל עוד לפני הגעת המנות כך שאפשר להמתין על כוס יין עד הגעת המנות, מה שתורם למצב הרוח.

לסיכום

על כל הטוב הזה שילמנו 219 ₪).

לילדה בבית קנינו קלצונה נוטלה ומסקרפונה (49 ₪). קיבלנו דיווח שלאחר חימום קל בתנור המנה מוצלחת לא פחות מאשר במסעדה.

שורה תחתונה: ללא פקקי תנועה בעיר, חניה חינם, מקום ירוק, פתוח, ידידותי לכלבים – ואוכל פשוט נהדר.

 

לאתר היקב/מסעדה: לחץ כאו

 

11/23

יצחק (צחי) ספיר

שמי צחי, אני בשלב השלישי והמעניין בחיי הבוגרים ולמרות שהוכרזתי "זקן רישמית", אני צעיר ברוחי (60+ זה ה-40 החדש) וסוף סוף אדון לעצמי.
אני מרגיש לגמרי בגיל הנכון לחוות (כמעט) את כל מה שלעולם יש להציע ובתנאי שלא אצטרך להתאמץ יותר מדי. לכן לא תמצאו אצלי המלצות למיטיבי לכת אבל בהחלט תוכלו למצוא המלצות למיטיבי לסת והנאות החיים.

למידע נוסף»

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *