חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

שתפו עם חברים:

מסעדה קיסו
קריית אונו

קיסו היא אחת המסעדות האהובות עלינו והיא נותנת תמורה מצוינת לכסף. האוכל טוב ותמיד באותה הרמה. השרות מצוין והמלצריות מקצועיות.

נציין כי המסעדה שייכת לקבוצת ניהול הכוללת גם את המסעדות "פו סושי", "סטודיו" ו-"סאן יאנג" בתל אביב, "נוץ" ברמת השרון, ו-"ניש" בנתניה. כולן מוצלחות.

מיקום והגעה לקיסו

כאשר נוסעים על כביש 471 ופונים דרומה, לכיוון קריית אונו, צומת ראשונה פנו שמאלה ותגיעו לרחוב רפאל איתן 1, לקניון שכונתי קטן וטוב – שם נמצאת המסעדה.

כהערת אגב: פעם ראשונה שפגשתי בתופעת הקניון השכונתי הייתה בוונקובר קנדה שם הדיירים יכולים להיות בשכונה גם שנה מבלי לצאת כי יש להם שם הכל. בתי קפה, מסעדות, בנקים, מועדון כושר ואפילו, אם ירצו, חדר ישיבות. כאן עדיין לא הגענו למיצוי מלא אבל הקניון השכונתי הזה שווה ביקור כשלעצמו.

חניות ניתן למצוא, במאמץ קל או ברחוב מול המסעדה או במגרשי החנייה הסמוכים, הכל בתשלום כמובן.

המסעדה נמצאת בחזית אל הכביש ולצידה מקומות אוכל נוספים.  כל הכבוד למי שתיכנן את עיצוב החוץ היות והעצים שניטעו לאורך הרחוב מיוחדים ויפים.

העצים היפים והמיוחדים הנותנים צבע לרחוב

תאום הביקור

רצוי מאד לתאם בטלפון כי בשעות העומס המסעדה מלאה בלקוחות מכל הסוגים, משפחות, חבורות, זוגות, בני נוער ואנשי עסקים.

למרות האמור לעיל, אנחנו (זוג) ניסינו את מזלנו יותר מפעם אחת, הגענו ובדרך כלל נמצא עבורנו מקום.

הכניסה למסעדה בנויה בהדרגה. פינת ישיבה חיצונית, פותחים דלת ומגיעים לפינת ישיבה פנימית ואז מגיעים סוף סוף לחדר הקבלה ולדלפק בו מנהלים את הרישום הזמנת המקום וההושבה ושילוח האוכל המוזמן.

עמדת הכניסה ושילוח המזון

אם עברת משוכה זו, סוף הגעת לחלל המסעדה.

חווית המקום והאווירה

כבר הכניסה משאירה רושם של וואו. חלל גדול, חשוך קמעה כשמצד ימין בר גדול התופס מיד את העין ומעליו מנורות רבות, במוטיב משותף של עגלגלות אבל שונה האחת מרעותה. סביב 3 הצלעות של הבר שולחנות "רכבת" זוגיים אותם יכולים לצרף על מנת להושיב מספר גדול יותר של אנשים. קצת רחוק יותר תמצאו את אזור הישיבה הגדול יותר עם שולחנות גדולים יותר ונוסף על זה אזור ישיבה נוסף במרפסת גדולה (לחובבי עישון).

מבט על העיצוב המעניין של המסעדה, הבר וסידור השולחנות הקרובים אליו

עיצוב כבר אמרנו. השירותים נמצאים קרוב מאד למקומות ישיבה ובעלי המסעדה בחרו בפתרון חכם ויפה להסתירם – "ציור קיר" גדול שהוא בעצם וילון שרשרות מתכת.

וילון השרשראות המיוחד המסתיר את דלתות השירותים

על האוכל

מנות ראשונות

בין המנות הראשונות אפשר למצוא טרטר טונה, פופקורן שרימפ (למי שזוכר את המנה המופלאה של מסעדת "צפרה"), פאני פורי במילוי ספייסי סלמון, קימצי ועוד.

יש גם גיוזה צמחונית, פרגית ושרימפס טובות מאד.

למסעדה יש תפריט באן, עם לחמניות נהדרות, של אווז מעושן, מיט באן, קריספי צ'יקן או פורטובלו. טעמנו את כולם אבל הקריספי צ'יקן, עם הרוטב המיוחד שלו מקבל את המקום הראשון.

בקטגורית הסלטים הכרוב קריספי מיוחד מאד, אך האהוב עלינו ביותר הוא סלט בס טמפורה (שלצערנו לא יוצא בהזמנת משלוח – ובצדק). הדג מצופה בציפוי קריספי ונמצא בתוך רצועות של קולרבי צנונית עגבניות ועוד. ממש ממכר.

מרקים ועיקריות

אם עוברים למרקים. מרק התירס הוא מהסוג הקרמי, המנחם, בטעם עדין. אבל המרק המנצח לטעמי, הוא ה"טום ים". מרק פיקנטי עם נוכחות, לא בועט מדי אבל לצערי תמיד נגמר מהר מדי.

בעיקריות ניתן לציין את מנות הווק שהן טובות, אבל ניתן לקבל כאלה גם במקומות אחרים וכן דגים, תבשיל עוף ושניצל עם פירה, מנת ילדים משודרגת שאפילו מבוגרים יאהבו – אני אוהב.

סושי

התפריט ענק ונציין רק דוגמאות ספורות האהובות עלינו

למון טוויסט: ספייסי טונה מלפפון ואושינקו עם "מניפת לימון" שזה פלח לימון דקיק ונותן באמת טוויסט מעניין ומיוחד.

ניהון רול: סלמון אבוקדו טוביקו עטוף בסלמון צרוב וספייסי מיונז, גם הוא עם מניפת לימון

סקאנה רול: שרימפס טמפורה ומלפפון עטוף בסשימי סלמון, אבוקדו ומניפת לימון

פרפל ריין: בגזרת האינסייד אאוט, ספייסי ילו טייל ואבוקדו בציפוי סלק קראנצ' (ומכאן הפרפל).

עוד שתי מנות דומות הם סלמון וולקנו וטונה וולקנו: כדורי אורז עטופים בסשימי ובמילוי ספייסי של הדג שבשם המנה.

קינוחים

תפריט הקינוחים כולל 5 מנות ומהן אהבתי את סוכריות קרם ברולה

אבל הדה-בסט "שביל האבנים הצהובות", כנראה מחווה לסרט "הקוסם מארץ עוץ" ודרך האבנים הצהובות.

לפי התפריט, המנה מורכבת מפנקוטה וניל, מוס מנגו פסיפלורה וליים מצופה בשוקולד לבן, ג'לי פסיפלורה קראמבל מאצ'ה וליים, מוס יוגורט שוקולד לבן ונשיקות מרנג.

כל הטוב הזה לא יגיד לכם כלום עד שלא תראה את יצירת האמנות הזו במו עיניכם. את המנה הזו חובה לצלם ואני לא מצרף תמונה רק כדי שהדמיון אצלכם יעבוד שעות נוספות. המראה, המרקמים והטעמים הם סיום פיצוץ לארוחה טובה.

לסיכום:

קיסו היא מסעדה טובה עם אוכל טוב ושרות מצוין, פתוחה גם בשישבת ונגישה. תחוו בה הרגשה של מסעדה יקרה במחירים סבירים

בצהרים המחירים זולים אפילו יותר.

שרות מצוין

אפשר לעשות משלוח והזמנות לבוא לקחת אם אתה גר במקום ששרות המשלוחים לא מגיע או עמוס מדי – זהירות בימי ששי שבת – יש עומס.

מומלץ בחום

 

7/22

יצחק (צחי) ספיר

שמי צחי, אני בשלב השלישי והמעניין בחיי הבוגרים ולמרות שהוכרזתי "זקן רישמית", אני צעיר ברוחי (60+ זה ה-40 החדש) וסוף סוף אדון לעצמי.
אני מרגיש לגמרי בגיל הנכון לחוות (כמעט) את כל מה שלעולם יש להציע ובתנאי שלא אצטרך להתאמץ יותר מדי. לכן לא תמצאו אצלי המלצות למיטיבי לכת אבל בהחלט תוכלו למצוא המלצות למיטיבי לסת והנאות החיים.

למידע נוסף»

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *