חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

שתפו עם חברים:

מסעדה לה פיצולריה LA PIZZOLERIA
קטניה, סיציליה

La pizzoleria  (Piazza Mazzini, 1)

את ארוחת הצהריים, ביום הראשון, אכלנו בפיצרייה שנראתה נחמד, והייתה קרובה למלון.

המיקום בכיכר נחמדה, שמסעדה, בכל אחת מצלעותיה.

היינו עייפים ולא יכולנו לסרב לעובדת, שכמעט משכה אותנו פיזית.

מה אוכלים

אנויפסטו רוסטיקו (11€)

מנה לא גדולה שממש לא מצדיקה את המחיר.
אבל, כאן למדנו להכיר את הקפונטה שהייתה נהדרת.

ארנצ'יני (12€)

מנה גדולה של ארנציני שיכולה להספיק לשניים לארוחה שלמה.

האיכות לא משהו וניראה לי כי המוצר חומם, לפני שהוגש לנו (ואגב, בתפריט יש אזכור לכך שחלק מהמנות מחוממות)

תפוחי אדמה עם בייקון וגבינה (6€)

מנה נהדרת שלא יכולנו להפסיק לנשנש למרות שידענו שזו טעות.

פסטה פירות ים (14€)

מנת "פרימי" שאינה מיועדת להיות עיקרית. מעט פירות ים אבל מה שלא רואים הוא הרוטב המצוין שחיפה על היעדר פירות הים עצמם.

מה שותים

2 כוסות יין לבן (10€)

לפני שבחרנו, טעמנו 3 יינות.

המחיר סטנדרטי ליין פשוט הנמזג לכוס בכמות נדיבה.

לסיכום

הזמנו מלא. כנראה שהעייפות והרצון לנוח משפיעים על גודל ההזמנה, כמו הרצון לדגום את האוכל הסיציליאני, במסעדה הראשונה שלנו באי.

לא התלהבנו ממנות האנטי פסטו והארנצ'יני. אבל היכרנו את הקפונטה, שהייתה נהדרת,  והיוותה את הבסיס להשוואה ליתר.

שמנו לב לגודל מנות הפסטה ולעובדה שגם פסטה פשוטה היא "אל דנטה" וספוגה ברוטב שלא נוזל ונשאר בצלחת.

שילמנו סה"כ לפני טיפ 57€, כולל קופרטו 4€.

שורה תחתונה: כוס יין ופסטה מספיקות בהחלט.

 

 

 

לאתר המסעדה: לחץ כאו

 

05/24

יצחק (צחי) ספיר

שמי צחי, אני בשלב השלישי והמעניין בחיי הבוגרים ולמרות שהוכרזתי "זקן רישמית", אני צעיר ברוחי (60+ זה ה-40 החדש) וסוף סוף אדון לעצמי.
אני מרגיש לגמרי בגיל הנכון לחוות (כמעט) את כל מה שלעולם יש להציע ובתנאי שלא אצטרך להתאמץ יותר מדי. לכן לא תמצאו אצלי המלצות למיטיבי לכת אבל בהחלט תוכלו למצוא המלצות למיטיבי לסת והנאות החיים.

למידע נוסף»

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *