חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

שתפו עם חברים:

מסעדה לימוזין
רמת ישי

איך מגיעים והיכן מומלץ לחנות

יום שני של אמצע שבוע לקראת שעות הצהריים, אנחנו על כביש 6 ועדין עומס בקטע בין ואדי ערה לוואדי מילק  – קצת הורס את חווית הנסיעה לחופשה אבל כולי ציפייה לחוויה הקרובה.

מסעדת לימוזין היא מסעדה שתהילתה על הבשר. מיקומה באזור התעשייה של רמת ישי, על הדרך בין המרכז לצפון, הופך אותה לאפשרות נהדרת, לארוחה על הדרך.

בכניסה למסעדה, מקום חנייה מוסדר למכוניות מלא וגדוש. המשכנו עד למסעדה ושם נחבאת לה ירידה לחניון הפרטי של המסעדה. גם צל וגם חינם. משם במעלית חיש קל למסעדה.

במבט ראשון המסעדה גדולה ומרווחת ובמבט שני היא גדולה יותר משרואים היות והיא מתוחמת במחיצה גדולה, המחלקת את המסעדה לשני חלקים. המטבח די מוסתר אבל יש בר גדול ויפה.

צילום שי אפשטיין – מבט על אזור הישיבה הגדול

מצאנו שולחן קו ראשון אל נוף השדות, מה אגיד לכם – החיים יפים.

כדאי לבוא מוקדם ולמצוא שולחן בקו ראשון לנוף

אל השולחן מגיעה חיש קל המלצרית המפגינה בקיאות במנות ואנחנו הולכים על כמה מנות ראשונות שנראות לנו מעניינות יותר מסתם סטייק.

יין

פעם היה למסעדה יין בית שנמכר בזול והיה יין נהדר. חיפשתי בתפריט את יין הבית ולא מצאתי היה תפריט יין במחירים רגילים לגמרי. שאלתי את המלצרית והיא הפנתה את תשומת ליבי לתפריט נוסף שהיה על השולחן "תפריט מבצע" של יין של יקב הרי גליל.

בחרנו כוס של יין אלון לבן (30 ₪), בלנד של סוביניון בלאן, שרדונה ו-ויונייה. לאחר שהכוסות נגמרו המשכנו ביראון רוזה (36 ₪), בלנד של גראנש, סירה ו-ויונייה. היינות היו קלילים נעימים לשתייה לכן ניצלנו את ההזדמנות לקנות בקבוק נוסף מכל אחד הביתה.

אוכל

אתחיל בהתנצלות. צילומי המנות הם לאחר ביס אחד או יותר גם כי היינו רעבים וגם כי היה מאד טעים.

לחם הבית: לפני הגעת המנות, מגיע לשולחן חם וטרי, ממש חובה בארוחה לנשנש קצת טרם הגעת המנות וגם כדי לנגב את כל הרטבים מהצלחת.

ראס בנדורה (38 ₪): פרוסות עגבנייה עם שום, לימון ופלפל חריף קצוצים דק, בתיבול שמן זית, לימון ומלח גס. זה בדיוק מה שאתה מקבל, אבל כמה נשמע פשוט – הטעם גן עדן. המנה מפתיעה לטובה.

כבד עוף ברוטב יין (54 ₪): המנה מוגשת על מצע פירה. ביקשנו את הכבד לא עשוי מדי וכך בדיוק קיבלנו אותו, נמס בפה

מעורב ירושלמי חריף (35 ₪): הוגש על טורטייה עם טחינה, עמבה ולימון כבוש. בואו לא נתבלבל, זה לא המעורב של סטיקיית חצות או אפילו סימה הירושלמיות. זו אינטרפרטציה סבירה בלבד. המנה חרפרפה קצת ולזוגתי חריפה מדי. אני חיסלתי.

אסאדו ברוטב ברביקיו (69 ₪): לפי התפריט, 4 חתיכות אסאדו לאחר צליה ארוכה במעשנה והבשר קורמל על הגריל ברוטב ברביקיו. המנה מוגשת במחבת לוהטת. זו אכן "מנה לוהטת" ברמה שאינה מביישת מסעדות יוקרה במרכז.

קינוחים

ספישל גלידה אמריקאית (28 ₪): כאשר הסתכלנו בתפריט המסעדה, כמה ימים טרם ההגעה, ראינו שם את המנה האהובה עלינו – פבלובה. לצערי תפריט הקינוחים הרגיל לא היה זמין (עקב שיפוץ הקונדיטוריה – נאמר לנו) והיה תפריט אחר ממנו הזמנו את הגלידה האמריקאית. הגיעה מנה גדולה, קרה וטעימה עם רוטב קרמל. אכן סיום נחמד לארוחה טובה.

לסיכום

יופי של מקום. הייתי כבר מספר פעמים במסעדת לימוזין והמקום אף פעם לא מאכזב. הקהל, ככל הנראה מצביע ברגלים כי המסעדה הייתה די מלאה.

חבל שכאשר יש שינוי בתפריט לא טורחים לשנות את אתר האינטרנט בהתאם.

ניתן לרכוש יין במחירים זולים יותר מאשר בישיבה. כן ניתן לרכוש את הבשרים בקצבייה שבמקום ואפילו את מנת האסאדו – רק לחמם ולהגיש.

העיצוב מתאים גם לחוויה משפחתית וגם סמי רומנטית (למזלי לא היו בסביבה ילדים צורחים או משתוללים) ונוף השדות הנשקף מהחלונות הגדולים, מאפשר לדמות שעצרת לרגע במונטנה לארוחה בחוות בקר. באמת חווית חופש, גם אם זמנית.

כדי למנוע עוגמת נפש עקב ציפיות למקום פנוי, מומלץ להזמין מקום דרך האתר.

 

קישור לאתר המסעדה:

קישור לאתר הזמנת המקום:

 

8/22

יצחק (צחי) ספיר

שמי צחי, אני בשלב השלישי והמעניין בחיי הבוגרים ולמרות שהוכרזתי "זקן רישמית", אני צעיר ברוחי (60+ זה ה-40 החדש) וסוף סוף אדון לעצמי.
אני מרגיש לגמרי בגיל הנכון לחוות (כמעט) את כל מה שלעולם יש להציע ובתנאי שלא אצטרך להתאמץ יותר מדי. לכן לא תמצאו אצלי המלצות למיטיבי לכת אבל בהחלט תוכלו למצוא המלצות למיטיבי לסת והנאות החיים.

למידע נוסף»

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *