חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

שתפו עם חברים:

מסעדה pitagyros
איה oia סנטוריני

להפתעתי, אין הרבה מסעדות גירוס באי בכלל ובאיה בפרט. פיתה גירוס נמצאת במיקום מעולה בדרך בין נקודת הורדת הנוסעים בדרך הראשית למדרחוב.

מבנה המסעדה מכיל בקושי 2 שולחנות ובעיקר את הסדרן, שתיכף אפרט לגביו ואת אזור ההכנה.

הישיבה היא בעיקר בחוץ תחת סככה המצליחה להצל באופן חלקי בלבד. מאווררים – אין.

השיטה היא רישום פרטיך אצל הסדרן והמתנה עד שיתפנה מקום. אנחנו חיכינו כ-20 דקות.

בכל שטח החוץ כולל פינוי השולחנות, עריכה, הושבה, קבלת הזמנה והבאת האוכל מטפלים במומחיות רק 2 בחורים צעירים שבאחד הבקרים ראינו שהם גם מכינים את המקום לפני הפתיחה כך שיוצא שכולם עובדים שם בשעות מטורפות לגמרי.

שתיה

בקבוק גדול של מים מינרלים (3€), כוס יין לבן (4.4€) ו-כוס יין אדום (4.4€) של יקב argyros.

היין הוגש בכוסות נייר/פלסטיק גדולות בכמות מכובדת והיה פשוט נורא. גם במובן של פשוט וגם במובן של איום ונורא.

האוכל

סלט יווני (9.6€)

הסלט שהוגש עם פיתה היה לא רק הגרוע ביותר בסנטוריני אלא הגרוע ביותר נ-ק-ו-ד-ה.

ללא תיבלון, ללא שמן זית טוב ובכלל, ללא מעוף.

גירוס חזיר ו-גירוס עוף (5.8€ כל מנה)

הגירוס הוגשו בפיתה לא גדולה אליה הוכנסו גם צזיקי, עגבניות, בצל וצ'יפס למילוי הנפח, אולי כדי לחפות על כמות הגירוס הקטנה. וטוב שכך כי המנה ככלל לא הייתה טובה. הגירוס עוף היה יבש ורק הגירוס חזיר היה עסיסי דיו.

לסיכום

נקדים ונאמר שהאוכל הוגש עם סכום פלסטיק ברמה שלא אפשרה לנעוץ את שיני המזלג בסלט או לחתוך את הפיתה.

סה"כ שילמנו כ-33€, עסקה בלתי משתלמת בעליל. גם לחכות בשמש 20 דקות, גם לאכול בחום, גם יין גרוע, גם מנות קטנות ולא טעימות.

מתי כן – אם אין תור, קחו מנת גירוס בפיתה לדרך

 

לאתר המסעדה: לחץ כאו

 

05/2023

יצחק (צחי) ספיר

שמי צחי, אני בשלב השלישי והמעניין בחיי הבוגרים ולמרות שהוכרזתי "זקן רישמית", אני צעיר ברוחי (60+ זה ה-40 החדש) וסוף סוף אדון לעצמי.
אני מרגיש לגמרי בגיל הנכון לחוות (כמעט) את כל מה שלעולם יש להציע ובתנאי שלא אצטרך להתאמץ יותר מדי. לכן לא תמצאו אצלי המלצות למיטיבי לכת אבל בהחלט תוכלו למצוא המלצות למיטיבי לסת והנאות החיים.

למידע נוסף»

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *