חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

שתפו עם חברים:

מסעדה ראדה / rada beach bistro
פוזיטנו, איטליה

לאחר שהצליח להם בהמלצה על ברונו, קיבלנו מהמלון המלצה על מסעדת ראדה שעל חוף הים. הסבירו לנו שיש 2 מסעדות, הפשוטה כנראה לא תתאים לנו, והם מסדרים לנו מקום במסעדה הטובה יותר (של הביוקר).

לבשנו את מיטב מחלצותינו וירדנו לחוף עם מחשבה מפחידה שצריך לטפס בחזרה את כל הדרך. בחוף פונים שמאלה ובסוף החוף נתקלים במארחת הבודקת להיכן הזמנו מקום.

מועדון לילה בסגנון "נובו-ריש" בקומת הביניים והמסעדה בקומה העליונה

המסעדה של הביוקר 

פשוטי העם יושבים בקומת החוף על שולחנות עץ. המיוחסים (להלן אנחנו) מתחילים לטפס במדרגות, עוברים דרך מועדון ריקודים לא פעיל (כדור נצנצים) וממשיכים לטפס לגג. שולחנות עם הצד הצר לים ככה שכל מי שיושב יכול לצפות בים היפה – חוץ מהשולחן שלנו, בסוף, שהפנה את צידו הארוך לים כך שאני זכיתי לראות רק את אשתי היפה.

קיבלנו תפריט ומיד ראינו שהאוכל לא לטעמינו והמחירים לא הגיוניים בעליל.

לא התביישנו והודענו למארח שבתנאים אלה אנו מתנצלים, אבל אנו מבקשים לעבור למסעדת הפשוטים – עברנו.

המסעדה בגובה החוף

ככה אמורה להיראות ולהרגיש מסעדת חוף

מתאים לנו פשוט, על החוף, מלצריות חביבות ומלצר יין מצוין שהמליץ על יינות טובים ולא יקרים וגם האוכל היה מתאים לאווירה.

יין מענבי המקום

היין

הזמנו 2 כוסות יין. היות ואהבנו, החלטנו להזמין בקבוק יין (30€) fiano di avellino של יקב tenuta scuotto .

המלצר שידע על תלאותינו במסעדה היקרה, לא חייב אותנו על כוסות היין. שאפו.

מנות פתיחה

לפתיחה פרחי זוקיני ממולאים בגבינה (22€) ומבחר פירות ים כגון טרטר טונה, קרפצ'ו בס, סשימי סרטנים, שרימפ וצדפות על קרח. מנה יפה בגודלה אך לא שווה את מחירה (45€) .

כמנה ראשונה – פסטה לובסטר. טעים אך יקר

מנות עיקריות

פסטה לינגוויני לובסטר (45€) המנה הטובה בארוחה. ציפינו למנה גדולה יותר אבל זוהי מנה מהראשונות. מזכירה קצת את הפסטה של ג'ורג' וגון.

דגים מטוגנים פריכים וחמים

דגים קטנים מטוגנים (28€) עורבבה עם קצת קישואים מטוגנים כדי להגדיל את הנפח על חשבון החלבון אבל סך הכל, בסדר – טעים.

קינוחים

עוגת לימון, במרקם טורט, עם גלידה (12€) – מיותרת

אפוגטו (10€) שהיה סיכום טוב לארוחה שאגדיר כנחמדה.

סיכום

עם מים (4€) וקופרטו (8€) שילמנו 203€ והוספנו טיפ נדיב.

טוב שלא ויתרנו ושינמכנו.

לאתר המסעדה:

מיקום – google maps

 

05/2022

 

יצחק (צחי) ספיר

שמי צחי, אני בשלב השלישי והמעניין בחיי הבוגרים ולמרות שהוכרזתי "זקן רישמית", אני צעיר ברוחי (60+ זה ה-40 החדש) וסוף סוף אדון לעצמי.
אני מרגיש לגמרי בגיל הנכון לחוות (כמעט) את כל מה שלעולם יש להציע ובתנאי שלא אצטרך להתאמץ יותר מדי. לכן לא תמצאו אצלי המלצות למיטיבי לכת אבל בהחלט תוכלו למצוא המלצות למיטיבי לסת והנאות החיים.

למידע נוסף»

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *