חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

שתפו עם חברים:

מסעדה רובן
ראשון לציון (מתחם סינמה סיטי)

היינו בראשון לציון למטרת פגישה. לאחריה רצינו לאכול והמקום הקרוב ביותר היה סינמה סיטי.

על ההגעה

ההגעה לשם, בתקופה הזו, די מעצבנת. כבישים בעבודה והמון המון תנועה.

שנים שלא הייתי במקום הזה. עומס המבקרים בשעות אחרי הצהריים, טרום ערב, יחסית היה קל עד סביר. די בקצה מצאנו את רובן. היות ואני זוכר לטובה את רובן ואת הסנדויצ'ים מפוצצי הבשר, החלטנו לנחות במסעדה שהייתה דווקא די מלאה יחסית, ולפי תורת ההמונים, המקומיים יודעים מה טוב.

התמונה מגוגל מפס

נכנסנו ומצאו לנו שולחן די בקצה. התיישבנו וסקרנו את התפריט הגדול המלא בכל טוב.

מה אכלנו

שתיה

חצי אסטרייה ו-חצי ווינשטפן (35 ₪ כל אחת)

בהמלצת המלצרית שהייתה גם ידידותית וגם מקצועית מאד, ולקחנו את הבירות להשיב נפשינו ולהתקרר קצת. ואין מה להוסיף – בירות.

פתיחים

כנפיים – 12 יח' (46 ₪) במרינדה של צילי הדרים, מעושנות וצרובות בגריל

קיקרס (42 ₪) נגיסוני פילה עוף בציפוי קרנצ'י של פצפוצי אורז, דפי אורז קריספיים, איולי שום לימוני וסלסה של פלפל שיפקה.

כמנות פתיחה לקחנו כנפיים שהיו טובות מאד ונגיסוני עוף שעם כל הכבוד לתאור – נאגטס. גדולים טעימים, אבל, נאגטס.

המנות האלה רק פתחו לנו את התיאבון אז הזמנו, במשותף – מנגבים

מנגבים (58 ₪) קרם טחינת הר ברכה, שווארמת שורטריבס מעושנת, עשבי תיבול, קולי פלפלים, לימון כבוש, חריף ושמן זית מוגש עם פרנה

מנגבים זה לא חומוס אלא קרם טחינה, לא שיש הבדל גדול, ושוארמה.

נתחיל מכך שהמנה פשוט מעולה ובאה בליווי לחם פרנה, ולא פיתה או בגט או ג'בטה, וגם זה שיחוק נחמד.

המנה – חוסלה ברגע.

כרובית מצופה (42 ₪) רכה מבפנים וקריספית מבחוץ, בליווי צילי מתוק ואיולי

הזמנו בהתחלה וכאן כבר התחיל להיגמר לנו הכח אבל המנה לא גדולה, אז שוב, חלקנו ואיך שהוא הצלחת ריקה.

כריכים

ניו יורק דלי (58 ₪) קורנדביף מעושן, מפורק, בבישול ארוך, בצל מקורמל ברביקיו וציר בקר. חסה בצל, כרוב חמוץ, איולי כמהין ומיונז.

רובן קורנדביף 200 (56 ₪) סלייסים דקים של בשר מעושן עם חסה, בצל, כרוב חמוץ, חרדל ואיולי שום.

כל זוג לקח כריך אחד.

כאן נשברנו. טעמנו חצי כריך ואת החצי השני לקחנו הביתה.

לסיכום

אם חיפשתם מסעדה עם תמורה מצוינת למחיר – מצאתם.

שילמנו עבור 4 אנשים סה"כ 372 ₪.

האוכל טעים, המנות גדולות, השרות מהיר וטוב. המלצרית הכירה את התפריט הגדול ולא פחדה להמליץ.

נהנינו

 

לאתר המסעדה: לחץ כאו

להזמנת מקום באמצעות אונטופו: לחץ כאן

5/23

יצחק (צחי) ספיר

שמי צחי, אני בשלב השלישי והמעניין בחיי הבוגרים ולמרות שהוכרזתי "זקן רישמית", אני צעיר ברוחי (60+ זה ה-40 החדש) וסוף סוף אדון לעצמי.
אני מרגיש לגמרי בגיל הנכון לחוות (כמעט) את כל מה שלעולם יש להציע ובתנאי שלא אצטרך להתאמץ יותר מדי. לכן לא תמצאו אצלי המלצות למיטיבי לכת אבל בהחלט תוכלו למצוא המלצות למיטיבי לסת והנאות החיים.

למידע נוסף»

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *