חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

שתפו עם חברים:

מסעדה "פוד טראק" שירי פסטה
קיבוץ דפנה

נסענו לסופ"ש למלון המטיילים הנהדר "ארץ דפנה" וחיפשתי היכן אוכלים בצפון קרוב לקיבוץ.

מסתבר שאחת האפשרויות הקולינריות נמצאת ממש במרחק נגיעה, בקיבוץ. משאית האוכל (פוד טראק) שירי פסטה . מצאנו במרשתת מספר כתבות והיות וכולנו אוהבים פסטה החלטנו לדגום ולבוא לצהרים.

ספוילר: זו לא גברת זה אדון. הבעלים הוא נועם שירי ועליו נרחיב בהמשך.

עגלת הפסטה של נועם

שמנו בתוכנת הניווט "שירי פסטה" ויצאנו לדרך. כנראה שבגלל עבודות בכבישי הקיבוץ, הניווט לנקודה היה קצת פתלתל אבל אל דאגה, המקום לא גדול ובסוף מגיעים.

כשתגיעו לא תפספסו. עגלת פוד טראק צבועה, מצוירת, תקראו לזה אך שתירצו עומדת לה בשמש ריקה מאדם ואין איש בשטח. כבר חשבנו ששירי הלכה לשנת הצהריים. אבל שמתי לב שעגלת האוכל צמודה לדלת. דפקנו, קראנו ואז יצא נועם מה"בק אופיס" והחל לתקתק את התהליך. ואנחנו הלכנו לחפש שולחן

3 מנות בכמות נדיבה ואיכות טובה

המנות מוכנות מפסטה טרייה שנועם מכין בעצמו. אנחנו דגמנו רביולי בטטה ובזיליקום (49 ₪), פסטה עם אווז שום קונפי ופטרוזיליה (48 ₪), ופסטה פטריות ובצל (46 ₪). נועם מכין את הפסטה בעצמו ומשך ההכנה פחות מ-5 דקות.

מה שאנחנו טעמנו לא נפל ממנות המוגשות במסעדות הפסטה הטובות בארץ.

יש עוד שולחנות אבל עדיף לקחת ולאכול באחת המדשאות שבסביבה.

ניתן לשבת בשולחנות הספורים שסביב העגלה או לקחת לחדרים.  טוב שלא היו עוד אנשים אז מצאנו לנו מקום והתיישבנו. אל תצפו למשהו מפואר או יפה או נחמד. תתספקו בשולחנות טיפה על העוקם. לפחות לחלקם יש שמשיה כנגד השמש.

סיכום:

נועם מכין פסטה טרייה ורוקח מנות מעולות במחיר תחרותי.

המנות גדולות וטעימות.

יפה גם לראות את ההכנה. להתרשם ממספר המרכיבים הנכנסים למחבת והליהטוט על הכיריים.

תמורה מצוינת

 

לאתר המסעדה: לחץ כאו

 

10/22

יצחק (צחי) ספיר

שמי צחי, אני בשלב השלישי והמעניין בחיי הבוגרים ולמרות שהוכרזתי "זקן רישמית", אני צעיר ברוחי (60+ זה ה-40 החדש) וסוף סוף אדון לעצמי.
אני מרגיש לגמרי בגיל הנכון לחוות (כמעט) את כל מה שלעולם יש להציע ובתנאי שלא אצטרך להתאמץ יותר מדי. לכן לא תמצאו אצלי המלצות למיטיבי לכת אבל בהחלט תוכלו למצוא המלצות למיטיבי לסת והנאות החיים.

למידע נוסף»

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *